سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

تهدید مسکو برای حمله فضایی به آمریکا

تهدید مسکو برای حمله فضایی به آمریکا یکی از مقامات وزارت خارجه روسیه با اشاره به تأسیسات مداری آمریکا، واشنگتن را تهدید به حمله به زیرساخت‌های فضایی این کشور کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مقامات وزارت خارجه روسیه با تاکید بر اینکه تأسیسات مداری مورد استفاده برای کمک به اوکراین می‌توانند به اهداف قانونی روسیه تبدیل شوند، آمریکا را تهدید به حمله به زیرساخت‌های فضایی این کشور کرد.

 

به گزارش راشا تودی، ولادیمیر ارماکوف مدیر منع اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت خارجه روسیه هشدار داد که ماهواره‌های فضایی غربی که برای کمک به نیرو‌های اوکراینی استفاده می‌شوند، می‌توانند به اهداف قانونی برای حملات روسیه تبدیل شوند.

 

وی تاکید کرد: ایالات متحده و متحدانش از روش‌هایی برای کمک به اوکراین استفاده می‌کنند که این روش‌ها، فراتر از استفاده بی‌ضرر از فناوری‌های فضایی است.

 

ارماکوف با بیان اینکه بدیهی است که ایالات متحده و متحدانش کاملاً آگاه نیستند که چنین فعالیت‌هایی در واقع مشارکت غیرمستقیم در درگیری‌های مسلحانه است، هشدار داد که زیرساخت‌های شبه‌غیرنظامی غربی در فضا می‌توانند به‌طور منطقی به هدف حملات تلافی‌جویانه روسیه تبدیل شوند.

 

وی با یادآوری اینکه کمک‌های مالی برای خدمات تصویربرداری ماهواره‌ای تجاری در بسته کمک نظامی ۱.۲ میلیارد دلاری ایالات متحده به اوکراین که در ماه مه تصویب شد گنجانده شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که بر اساس اطلاعات ما، کی‌یف از این تصاویر برای حمله موشکی ماه گذشته خود به شهر سواستوپل روسیه در کریمه استفاده کرده است.

 

ارماکوف در ادامه با تاکید بر لزوم حفظ فضا برای اهداف تحقیقاتی و صلح‌آمیز، گفت: غرب با این قبیل اقدامات خود، فعالیت‌های فضایی و فرآیند‌های اجتماعی - اقتصادی روی زمین را در معرض خطرات غیرقابل توجیه قرار داده است.

 

وی اعلام کرد: به همین دلیل روسیه پیش‌نویس قطعنامه‌هایی را درباره فناوری‌های فضایی و ترویج صلح به کمیته اول مجمع عمومی سازمان ملل که در رابطه با مسائل خلع سلاح فعالیت می‌کند، ارائه کرده است.

 

ارماکوف در ادامه افزود: ما خواستار خودداری از استفاده از زیرساخت‌های فضایی غیرنظامی برای مقاصد اعلام‌نشده از جمله برای مداخله در امور داخلی کشور‌های مستقل و مشارکت در درگیری‌های مسلحانه هستیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار